mandag 18. juli 2011

Jævla utlendinger!

Fikk jeg oppmerksomheten din nå? For det var intensjonen, for jeg må understreke at jeg slettes ikke har noen ting i mot andre hudfarger, hverken som menneske og spesiellt ikke som fotograf. Men Chris Rock sier "there are black people, and there are niggers".

For nok en gang kan man ta turen innom VGs sider, og nå for kan det være langt i mellom de gangene man kan lese over førstesiden uten å støte på saker som omhandler vold, drap eller voldtekt hvor gjerningsmennene er invandrere eller asylsøkere. I dag kan man våkne til saken hvor en jente er blitt voldtatt på trappen til stortinget, altså midt i travleste Oslo, av en asylsøker på bare 15 år. Jeg tror knapt det skal være mulig å vise mere forakt for det norske samfunnet og de norske reglene, enn å gjøre overgrep på trinnene som leder til kjernen av rødt, hvitt og blått!

Nok en gang har vår felles snillisme blitt utnyttet på det groveste. Dette var innvandrenes JFK-mord på vårt norske samfunn. Og den menige mann har definitivt gjort seg opp sine meninger, og det samme har statistisk sentralbyrå gjort. Alikevell blir grupperingene av innvandrere og asylsøkere beskyttet til den grad at det fremdeles er på grensen av god presseetikk å omtale gjerningsmannens invandrerbakgrunn.

Men nå må snillismen kunne gå i forhandlinger med fornuften. Asylsøkere og menn med invandrerbakgrunn står bak står bak en veldig stor andel av forbrytelser i Norge, og dersom man ser det i sammenheng med hvor stor del dem er av befolkningen, så er tallene virkelig skremmende.

Vi kan ikke stå med åpne armer og ta i mot deres kultur og bygge både moskeer og templer, samtidig som hijab nesten kom inn i selveste politiet. Vi må tørre å ha litt ryggrad, vi må tørre å minne om fakta. For med dagens utvikling vil antall mennesker med invandrerbakgrunn bare fortsette å øke, i eksempelvis i Frankrike vil det være flere mennesker med innvandrerbakgrunn i år 2020, enn hva det er mennesker med Fransk bakgrunn.

Derfor er det viktig å utdanne dem som kommer til landet. Vi må tørre å påpeke at deres tradisjoner og tro har i utrolig mange tilfeller vært roten til problemene dem rømmer i fra. Og dersom dem ønsker å flykte fra dette og setter pris på de Norske verdiene, så må dem omfavne de Norske verdiene og leve deretter.

Og for ordens skyld; dersom man skal drepe også denne diskusjonen med sedvanlige påstander om rasisme, så skjønner ikke jeg hvordan man skal løse noe ved å tie om det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar